Sari la conţinut
Sari la Asistenţa IT la distanţa

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Măreşte textul - Micşorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Biblioteca Pontes - Cărţi pentru nevăzători


Aici este biblioteca Pontes, unde se pot găsi câteva mii de titluri în format electronic. Menţionăm că la această bază de date pot avea acces doar persoanele cu dizabilităţi de vedere. Acestora li se creează la cerere un cont cu care să se poată loga şi apoi să poată împrumuta cărţile dorite.
Biblioteca este securizată în aşa fel încât se poate urmări faptul că un utilizator intră în aceeaşi zi din mai multe locaţii, astfel încât s-ar constata că acesta a înstrăinat datele de conectare şi în consecinţă s-ar lua măsurile necesare, ajungându-se până la interzicerea unui utilizator să mai intre şi să împrumute cărţi.
Dacă aveţi deja un user şi o parolă valide, Intraţi în bibliotecă

Dacă sunteţi membru cu deficienţă vizuală şi doriţi un nume de utilizator şi o parolă pentru a intra în Biblioteca Pontes, trebuie să vă înregistraţi completând formularul de la link-ul următor:
Formular de înregistrare în Biblioteca Pontes
După completarea şi expedierea formularului electronic, secretariatul va aştepta să trimiteţi o copie după buletin şi după certificatul de grad, astfel încât să poată valida înregistrarea.
Puteţi trimite imediat după completarea formularului un E-mail la secretariat@pontes.ro, E-mail în care, în caz că nu aţi trimis deja anterior, să ataşaţi o copie scanată după cartea de identitate şi una după certificatul de handicap.Site creat şi dezvoltat de Departamentul IT Pontes

   Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!    Level A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0