Sari la conţinut
Sari la Asistenţa IT la distanţa

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Măreşte textul - Micşorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Despre Pontes Arad


Cu ocazia întrunirii dintre membrii Pontes Arad şi secretar Pontes Carmen Ramona Todoruţ din data de 09.06.2009, la Arad s-au pus bazele înfiinţării sucursalei Pontes Arad.
Acest proiect a intrat în deplină legalitate odată cu Adunarea Generală Pontes de la Cluj-Napoca din data de 12.09.2009.
La scurta şedinţă din data de 9 iunie, prin acordul tuturor celor prezenţi, s-a stabilit forul de conducere al sucursalei Pontes Arad, acesta fiind compus din:

  • Ovidiu Silviu Bulboacă;
  • Daniel Avram;
  • Aurel Pătru;
  • Florin Francisk Filbacher;
  • Mihai Cristian Csetnek.

În această formulă dorim să venim atât în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi vizuale din Arad, dar şi al altor categorii de persoane cu dizabilităţi prin încheierea de acorduri de colaborare în vederea realizării scopurilor Pontes, prin accesibilizare, comunicare, integrare, conştientizare, etc.
În vederea realizării scopurilor noastre, sperăm într+o colaborare eficientă cu autorităţile locale. De asemenea, un mare ajutor îl aşteptăm şi din partea massmediei locale, pentru că este bine ştiut, întotdeauna presa a fost aproape şi deschisă la acţiuni de acest gen.

Mergeţi la pagina principală a sucursalei Pontes Arad


Site creat şi dezvoltat de Departamentul IT Pontes

   Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!    Level A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0