Sari la conţinut
Sari la Asistenţa IT la distanţa

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Măreşte textul - Micşorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Noutăţi sucursala Pontes Arad


Acţiune în Arad de ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilităţi


În 3 decembrie, cu ocazia zilei mondiale a persoanelor cu dizabilităţi, am desfăşurat la Arad o amplă acţiune, acţiune prin care cu ajutorul câtorva voluntari cu slabe dizabilitati mentale din cadrul Locuinţei Protejate Ceahlău din Arad, am putut comunica cu arădenii, le-am oferit celor interesaţi peste 400 de materiale promotionale constând în pliante, calendare, semne de carte, broşuri şi CD-uri, toate purtand sigla Pontes.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 06.12.2009 Sus


Comunicat de presă - ZIUA MONDIALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI


Joi, 3 decembrie, Sucursala Pontes Arad va organiza între orele 09:00-16:00 pe platoul din faţa primăriei o acţiune de conştientizare, comunicare, cunoaştere, şi interacţiune între persoanele cu dizabilităţi vizuale şi orice alt tip de persoane.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 25.11.2009 Sus


Echipa de goalball Pontes Arad


În 22.10.2009 s-a desfăşurat primul antrenament al echipei de Goalball Pontes Arad. Antrenamentele se desfăşoară în fiecare marţi şi joi ale săptămânii între orele 14 şi 16 la Şcoala Generală numărul 7 din Arad.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 08.11.2009 Sus


Pliante pentru conştientizarea populaţiei din Arad


În luna Octombrie s-a desfăşurat o campanie de conştientizare a populaţiei arădene, prin împărţirea pe străzile Aradului de pliante conţinând texte şi imagini despre viaţa unui nevăzător integrat.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 07.11.2009 Sus


Antifonizare studio pentru înregistrări


În luna Septembrie am finalizat şi antifonizarea unui studio, în vederea înregistrării de cărţi în format audio. În acest moment sunt începute 3 cărţi pe care sperăm să le finalizăm până la sfârşitul anului, aceasta depinzând foarte mult de timpul lectorilor voluntari.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 06.11.2009 Sus


Revista Pontes


În 12.09.2009 Sucursala Pontes Arad, a lansat în cadrul Adunării Generale Pontes de la Cluj, primul număr al revistei Pontes. Revista apare lunar, atât în format audio cât şi în format scris.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 05.11.2009 Sus


Accesibilizare Hiper-market-uri


În luna Iulie s-au depus la principalele hiper-market-uri din Arad cereri pentru instituirea unui post de asistent la efectuarea cumpărăturilor de către persoanele cu dizabilităţi vizuale.

Detalii... Publicat de: Emanuel Boboiu în: 04.11.2009 Sus

Site creat şi dezvoltat de Departamentul IT Pontes

   Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!    Level A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0