Sari la conţinut

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Mărește textul - Micșorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Plăți - donații, cotizații, abonamente, sponsorizări


Pentru a susține activitățile și proiectele Asociației Pontes, puteți oricând plăti cotizația dacă sunteți membru, puteți susține Biblioteca și Fonoteca Pontes prin abonare la versiuni Premium, puteți dona o sumă în contul nostru indiferent de statutul dumneavoastră sau puteți sponsoriza activitățile noastre.
Indiferent de cuantum, fie și doar 20 de lei, o donație poate contribui la susținerea unei acțiuni sau a unui proiect în folosul persoanelor cu deficiențe.


Plată cu cardul - donație, cotizație, tipărire Braille, utilizare tandem sau abonamente Pontes

Completând formularul de mai jos puteți plăti cu cardul bancar cotizația anuală, abonamentul Premium la Biblioteca Pontes sau Pontes Tandem Club, tipărire în Braille, utilizare bicicletă tandem și altele. De asemenea puteți dona o sumă de bani Asociației Pontes pentru a susține o cauză.
Dacă alegeți să plătiți cotizația de membru, abonamentul la Biblioteca Premium sau Pontes Tandem Club, sumele sunt fixe, 50 RON, 30 RON, respectiv 50 RON; dacă scrieți o sumă mai mare decât valorile completate automat, diferența va fi considerată donație suplimentară.
Plata se face într-un mod securizat prin intermediul EuPlatesc.ro, procesator autorizat de tranzacții cu cardurile bancare, noi nu reținem nicio informație despre metoda de plată utilizată..

Pentru informații de ordin tehnic sunați la 0740-203043 (Emanuel Boboiu).
Pentru informații suplimentare despre tipărire Braille, utilizare biciclete tandem și Pontes Tandem Club, sunați la 0721-519042 (Florentin Rădulescu).Plată prin transfer sau depunere numerar în contul bancar

Puteți plăti cotizația, abonamentul anual pentru Biblioteca Premium sau puteți dona o sumă prin transfer sau depunere numerar direct în contul nostru bancar în Lei.
Nu uitați să specificați la detalii motivul transferului sau al depunerii - cotizație, abonament Biblioteca Pontes Premium sau donație.
Pentru a fi mai operativi, vă rugăm să ne anunțați și pe noi despre plata efectuată, astfel încât să nu dureze o perioadă mai îndelungată până verificăm extrasele de cont.
Ne puteți anunța prin E-mail la secretariat@pontes.ro sau prin apelarea unei persoane a cărei număr de telefon poate fi găsit în secțiunea Contact.

Datele noastre bancare sunt:
Asociația Pontes
Banca Transilvania Cluj-Napoca:
RO53BTRL01301205392195XX


Plată donație prin Paypal

Puteți dona prin Paypal utilizând cardul dumneavoastră bancar:


Sponsorizări în folosul persoanelor cu deficiențe

Dacă doriți să sponsorizați Asociația Pontes, luați legătura cu noi prin mijloacele de comunicare găsite în secțiunea Contact.
În secțiunea Contact sunt și datele de identificare ale Asociației Pontes.
Vă mulțumim pentru interesul acordat Asociației Pontes și pentru că doriți să ne fiți aproape prin contribuția la desfășurarea acțiunilor în folosul persoanelor cu dizabilități.


Începutul paginii


Site creat din 2006 și dezvoltat până în 2024 de Departamentul IT Pontes