Sari la conţinut
Sari la Asistenţa IT la distanţa

ENGLISH ENGLISH Language | ROMÂNĂ Limba ROMÂNĂ

+ Măreşte textul - Micşorează textul

Caută Prima pagină  Contact

Download Loadstone şi alte unelte


Pentru a descărca programul Loadstone, accesaţi link-ul următor. Se va deschide o pagină în limba engleză, unde, primul combo-box conţine modelele de telefoane pe care se poate instala Loadstone. Utilizatorii de JAWS pot apăsa litera "c" pentru a ajunge direct la combo-box. Se alege modelul de telefon, apoi se apasă butonul Download.
Dacă telefonul este setat pe limba română, şi Loadstone va fi în variantă 100% tradusă.
Pagina de download pe serverul www.loadstone-gps.com
Dacă nu găsiţi în acel combo-box modelul de telefon pe care îl utilizaţi, alegeţi unul care are aceeaşi versiune de Symbian, programul fiind realizat practic în trei variante: pentru Symbian 1st Edition, 2nd Edition şi 3rd Edition.

În aceeaşi pagină se află link-uri de download pentru sursa programului, acesta fiind un open source, şi -pentru copierea programelor FExplorer şi Y-Browser, utile pentru manipularea fişierelor în telefon.

Puteţi descărca accesând link-urile de mai jos programele Y-Browser pentru telefoanele cu Symbian 3rd Edition sau FExplorer pentru 2nd Edition.
Download Y-Browser
Download FExplorer


Instalarea programului Loadstone

După ce descărcaţi fişierul cu extensia SIS, îl puteţi instala pe telefonul dumneavoastră cu Symbian. Procedura este cea mai clasică cu putinţă, se apasă Key1 până se anunţă "instalare terminată".
Pentru modelele de telefoane cu Symbian 3rd Edition, ar fi bine ca în Aplication manager (Manager Aplicaţii), la Opţiuni - Setări, să fie dezactivată verificarea certificatelor, iar pentru Instalăre aplicaţii să fie ales "Toate".


Cuprinsul secţiunii GPS pentru nevăzătoriSite creat şi dezvoltat de Departamentul IT Pontes

   Valid HTML 4.01 Transitional   Valid CSS!    Level A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0