Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
rezolvare corectă. felicitări.
Îmi cer scuze pentru întârziere, am fost plecat împreună cu soţia mea la concursul Imaginea ta contează, organizat de ANR la faza zonală desfăşurată la Praid.
rezolvare corectă. felicitări.
Sâmbătă 8 octombrie în organizarea excelentă a filialei Harghita-Covasna, s-au desfăşurat două dintre concursurile naţionale organizate de ANR, Imaginea ta contează, dedicat exclusiv femeilor nevăzătoare şi Pe meridianele lumii, un concurs de cultură generală cu cinci domenii date. La imaginea ta contează au fost reprezentate şapte filiale. Rezultatele au fost următoarele: Locul întâii, Mariana Tamaş filiala Harghita-Covasna, locul doi Mariana potra filiala Cluj, locul trei Alina Szilaghi, sper că aşa se scrie, filiala Maramureş şi o menţiune, Larisa Nichita filiala Sibiu. La cultură generală au fost reprezentate opt filiale, rezultatele au fost: locul întâi Viorel şerban filiala Alba-Hunedoara, locul doi Vasile Bura, filiala Satu mare, locul trei Coroi ioan, filiala Cluj şi menţiune Manţa Teodor filiala Mureş. Primi trei clasaţi de la ambele concursuri vor participa la finala naţională organizată de filiala Arad pe data de 22 octombrie.Masa şi cazarea au fost excelente, la fel şi atmosfera oferită de amabilele noastre gazde. Dacă doriţi informaţii suplimentare şi chiar înregistrări audio ale concursurilor vă stau la dispoziţie.