Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
Ghita Potra scrie:O fi prea "lung" topicul şi ar trebui oprit?
Lungimea lui nu contează pentru baza de date și scripturile PHP, totul depinde de tine, îl oprești când nu mai ai chef sau nu mai găsești cuvinte care să meargă.
În curând voi actualiza și aplicația pentru Android, a trecut o vreme de când nu am inclus în ea ultimele șarade.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Daca numarul celor care mai acceseaza forumul Pontes tinde catre zero, probabil ca pentru Ghita este cam demotivant sa mai faca efortul de a concepe noi sarade.
Ghita Potra scrie:O fi prea "lung" topicul şi ar trebui oprit?
Lungimea lui nu contează pentru baza de date și scripturile PHP, totul depinde de tine, îl oprești când nu mai ai chef sau nu mai găsești cuvinte care să meargă.
În curând voi actualiza și aplicația pentru Android, a trecut o vreme de când nu am inclus în ea ultimele șarade.
Nu ştiu cât o să mai pot face faţă cu noi şarade, dar, cel puţin pentru moment mai sunt 20 pregătite, pe viitor vom mai vedea!!
IonPop scrie:Daca numarul celor care mai acceseaza forumul Pontes tinde catre zero, probabil ca pentru Ghita este cam demotivant sa mai faca efortul de a concepe noi sarade.
Nu ştiu dacă există vreo problemă care să denatureze numărul de vizualizări, dar, de câteva zile numărul este de peste o sută pe zi, după statistica mea, aşa că eu cred că încă merită să muncesc la ele!
Pentru:
şaradă trei plus trei litere
Cu un şpriţ este dotat!
Ori o literă grecească!
De un braţ a atârnat,
Doar la partea femeiască!
Prima literă este P.
Pentru:
Cu un şpriţ este dotat!
Ori o literă grecească!
De un braţ a atârnat,
Doar la partea femeiască!
Prima literă este P.
A patra literă este E.
Pentru:
Cu un şpriţ este dotat!
Ori o literă grecească!
De un braţ a atârnat,
Doar la partea femeiască! Dezlegarea este poşeta.
Pentru:
şaradă două plus cinci litere
Pentru voi, este firesc!
Când îi cere o favoare!
La o vale mă gândesc,
După ploaia trecătoare!
Prima literă este V.