M-am gandit sa postez pentru cei interesati niste bancuri, care mie unul mi-au placut!

Daca stiti si voi bancuri bune va rog sa le postati aici!
Moderator: Manu
In Caz ca nu mio-au scapat mie, zi-le si p-alea cu partidu, cu Ivan, si mai era ceva da nu mai stiu exact ce.Andreea Neagu scrie:Mihai, m-ai provocat cu subiectul asta.
Dupa declansarea razboiului din Irak, cota de popularitate a lui George W. Bush a inceput sa cam scada. Pentru a rezolva problema aceasta, Bush pleaca intr-un turneu prin scolile americane. Pentru a-si atraga admiratia copiilor, le da voie sa-i adreseze cateva intrebari. Se ridica Bob si spune:
- Domnule presedinte, am 3 intrebari pentru dumneavoastra:
1) Cum se face ca ati castigat alegerile, desi Al Gore a avut mai multe voturi?
2) Cu ce drept ati invadat Irakul?
3) Nu credeti ca bomba atomica de la Hiroshima a fost cel mai mare genocid din istoria umanitatii?
Inainte ca Bush sa poata raspunde, suna de iesire. Copiii ies linistiti in pauza, se intorc in clasa dupa zece minute si continua cu intrebarile. Se ridica John si spune:
- Domnule presedinte, am 5 intrebari pentru dumneavoastra:
1) Cum se face ca ati castigat alegerile, desi Al Gore a avut mai multe voturi?
2) Cu ce drept ati invadat Irakul?
3) Nu credeti ca bomba atomica de la Hiroshima a fost cel mai mare genocid din istoria umanitatii?
4) De ce a sunat azi de iesire cu 30 de minute mai devreme?
5) Unde-i Bob?
tare bancu,misusoft scrie:ioi andreea le sti si pe alea si nu ni le-ai spus si noua!?!?!?
si sa nu va plictisiti citind mesajul meu, da-ti-va cu parerea despre urmatorul banc.
daca stiti ceva bancuri mai bune va rog sa nu ezitati sa le postati!
Profesorul parcurge cu privirea catalogul. Popescu întreabă cu voce tare:
- Vreau să vă întreb ceva, domnule profesor!
- Te rog, Popescule!
- Poate fi pedepsit cineva pentru un fapt pe care nu l-a săvârşit?
- Nu!
- Atunci, vă rog frumos, să nu mă sancţionaţi fiindcă nu mi-am învăţat lecţia pe ziua de azi!