Pot sa vin si eu la suceava sa o cunosc pe fata care se incapataneaza sa creada in sansa nevazatorilor, mai mult chiar de cat o fac chiar ei insisi uneori?
Cand vorbeste de realizarile mele, carment se refera probabil la cei doi voinici cu parul balai si ochii albastri caci nu stiu ce altceva mai extraordinar as mai putea realiza pe acest pamant desi daca ma gandesc bine ei nu sunt de cat un dar al lui Dumnezeu venit pe lumea aceasta prin sacrificiul mamei lor, deci sunt o realizare a lui Dumnezeu, semnificativ mai reusita de cat tatal lor:).
Daca ma gandesc bine eu nu am realizari pe pamantul asta, nu am facut nimic cu adevarat valoros pe care sa il pot numi realizare, tot ceea ce am facut a fost sa merg inainte pe un drum parca dinainte desenat si sa incuviintez, sa accept ceea ce mi-a fost pus in fatsa si in minte si ceea ce am descoperit este tocmai faptul ca nu imprejurarile ii fac pe oameni fericiti, nici chiar ceea ce este indeobste recunoscut ca realizare in viata lor ci este ceva in launtrul omului care vine din vremea in care el nici nu era constient de sine, ceva care ii da linistea, impacarea cu sine si cu lumea, aproape indiferent de circumstante. Se pare ca acel element, sambure al fiintei umane, este zdruncinat, provocat atunci cand omul trece prin greutatile vietii, cand se confrunta cu piedicile din lume sau din el insusi si dupa principiul ce nu te omoara te-ntareste omul rezista sau se-inbolnaveste.
ps
Dupa cum a scris Carment fiecare isi exprima aici liber opiniile fara a insemna ca acele opinii sant mai mult de cat puncte de vedere, filtre diverse ale aceeasi realitati si intre ele ne existant diferente de valoare ci numai de perspectiva, in consecinta no offence everyone please!