Sunt curios daca sunteti interesati sa participati la votul de maine...
Nici personal nici accelerat nu ma intereseaza cu cine votati dar ma intereseaza argumentele care v-au convins sa puneti amarata aia de stampila .Totusi pentru prima oara in istoria romanilor,pe un nume nu pe o lista...
Mie unul insa si oferta actuala mi se pare in mare parte de ...!Voi ce experiente aveti in sensul asta?Exemple:un candidat la deputatie pe colegiul meu se ofera sa sustina proiecte gen:noi parcuri in cartierele Nufaru si Velenta.Altul se ofera sa ne schimbe canalizarea in caz ca ajunge in Parlamentul Romaniei

Sunt convins ca e plina tara de asemenea ciudatenii...
Vi-am dat exemple insa fara sa dau nume...va rog,daca aveti comentarii,sa procedati la fel....Macar pentru faptul ca numele postat in dreptul mesajului e mult mai important pentru societate(pentru cei ce stiu ce inseamna societate)decat numele la care vreti sa faceti referire.

Eu voi merge la vot pentru ca am avut norocul sa gasasc un candidat care mi-a dovedit ca-n primul rand isi merita statutul de animal social si mai mult de-atat chiar stie sa dea o definitie societatii...Fisa postului de deputat inca nu o cunoaste prea bine dar macar se straduieste....Voi ce experiente aveti pe tema asta?
Toate bune!