Tin sa multumesc nespus pentru premiul primit, castile sunt excelente si sincer spun ca eu nu mi-as fi luat asa ceva, in general nu pun accentul pe casti perfecte din punctul de vedere al amplificarii intense, ma refer aici la bass, crearea impresiei de sistem 2.1 direct pe propriile urechi.

Sunt exceptionale din punct de vedere al fidelitatii sunetului, plaja larga a sunetului, redarea perfecta a sunetelor de frecventa inalta sau joasa, dimensiuni reduse pentru facilitatile ce le ofera. Rezistenta castilor este un aspect foarte important, firul fiind unul rezistent, usor de manevrat, nu este un fir rigid, care sa sufere usor anumite fisuri, intreruperi pe fir, sau de ce nu, dintr-o anume neatentie, deteriorarea completa, in timp. Mufele pe un singur fir sunt un alt atu al castilor. Sa nu uit si microfonul din dotare, ce nu este perfect pentru inregistrari profesionale ca sa spun asa,din cauza sunetului inchis pe care il reda, insa este perfect din punct de vedere al Skype-ului, Messengerului, etc. Un inconvenient minor, consta in alimentarea amplificatorului, alimentare prin USB, acest inconvenient ce insa apare doar in cazul in care folosesti castile pe un telefon mobil cu posibilitatea atasarii castilor cu mufa de 3,5 MM, insa pentru un laptop, PC, este excelent. Un lucru foarte avantajos, este lungimea cablului, daca nu ma insel, 1 M, 1,2, cam asa. Amplificarea puternica, iti da aceeasi stare, oferita de un sistem 2.1, de proportii impresionante, acest efect fiind amplificat si de pozitia fixa pe care o au castile. Pozitia lor insa este o problema intr-o utilizare indelungata, totul tinand poate de obijnuinta. Dupa 3 ore, cam asa, simti nevoia de a face o mica pauza.

In concluzie, castile sunt excelente, sincer chiar nu m-am asteptat sa castig, si nu m-am asteptat la asa premiu excelent! Nu am cuvinte pentru a va multumi. Tin sa ii multumesc nespus lui Manu care le-a cumparat, tie Carmen pentru ca foarte repede mi le-ai expediat prin posta, si tuturor pentru norocul ce a cazut pe mine! Ca deobicei insa, un colet pus pe data de intai la posta, a ajuns pe 10, nu am primit aviz din partea curierilor rurali din posta RO, cum ca am un colet,insa am primit doar avizul care ma anunta ca daca in 24 de ore nu ajung sa ridic coletul, va fi trimis de unde a plecat. Prefer sa ma abtin in ceea ce priveste posta Romana, subiectul fiind deja cunoscut de catre voi toti. Inca odata multumesc enorm Pontes pentru premiul atat de calitativ pe care l-am putut castiga. Imi cer insa scuze ca dupa o luna si o zi am scris in legatura cu castile. M-am tot luat cu alte lucruri si nu mai stiam ce sa fac mai intai.